O nas

Alenka Štimec je direktorica LashBox LA Slovenija in stilistka za podaljševanje trepalnic, ki se s svetom kozmetike in modnih trendov spogleduje že vrsto let. Kljub svoji mladosti že deset let uspešno vodi svoj kozmetični salon.

Tako njeno zasebno življenje, kot tudi njeno karierno pot zaznamujejo odločnost, zagnanost, odgovornost, urejenost in usmerjenost k ciljem, ki presegajo meje lastnega interesa in se nagibajo k podajanju znanja in pomoči drugim.

Alenka je kozmetičarka v najpolnejšem pomenu besede. Je strokovnjakinja, ki se zaveda hitrih sprememb in nenehnega napredka, ki prežemajo današnji svet, zato vseskozi išče nova znanja, se izobražuje in izpopolnjuje.

Kot mama in zaposlena ženska se pogosto spopada s pomanjkanjem časa. Čas za lastno nego pa je ključen za urejenost in lep videz, zato podaljševanje trepalnic razume kot eno najboljših kozmetičnih rešitev za sodobne ženske. Vedno več dam se dnevno trudi dosegati uspehe in opraviti vse obveznosti tako doma, kot tudi v poslovnih sferah. Podaljšane trepalnice sodobnim ženskam pomenijo prihranek časa, hkrati pa zagotavljajo vrhunsko estetsko rešitev, ki je bila do nedavnega dostopna le zvezdnicam. S prepričanjem, da bi se vsaka ženska morala počutiti lepo, v podaljševanje trepalnic vnaša veliko mero skrbnosti in ljubezni, ki sta pogosto poplačani s širokim nasmehom in dobro voljo njenih strank.

Ob ponudbi, ki obstaja v Sloveniji na področju podaljševanja trepalnic, je iskala nekaj drugačnega, bolj kakovostnega, novega. Nekaj kar bi jo osupnilo. Po naključju je na instagramu našla podjetje LashBox LA.

Podjetje LashBox LA je ustanovljeno iz strani dveh stilistk za trepalnice iz Evrope, ki jih je poklicna pot zanesla v Los Angeles. Kate in Sylvia sta spoznali, da so tehnike in izdelki na trgu zastareli. Prav tako sta ob selitvi v Ameriko ugotovili, da je Los Angeles sicer čudovito mesto, ki veliko da na modo, na področju podaljševanja trepalnic pa caplja za njo. Tako sta združili moči in ustvarili Lash Box LA. Kmalu zatem je Sylvia razvila in izpopolnila tehniko mega volumen, ki je stilistkam in strankam po vsem svetu spremenila pogled na podaljšane trepalnice. Mega volumen s posebno tehniko cvetličnega šopka, ki so jo v celoti razvili v okviru blagovne znamke LashBox LA, je poseben prav širše razporeditve podaljšanih trepalnic okrog naravnih trepalnic v obliki cvetličnega šopka, ki zakrijejo morebitne praznine, ko naravne trepalnice odpadejo.

LBLA je kot prvi v ZDA sploh ponudili trepalnice v velikosti 0,03 mm, kar je paradni izdelek tega podjetja. Nič nenavadnega ni, da so s svojo strastjo in znanjem, ki se odražata v izdelkih LBLA, pritegnili pozornost v panogi.

V dodatni skrbi za svoje dame gre LashBox LA korak naprej, in sicer s šamponom Bubble Lash, ki ohranja trepalnice čiste in skrbno negovane.

Velik poudarek namenjajo uporabi kakovostnih materialov in nenehnemu izobraževanju stilistk, tako so oblikovali akademijo podaljševanja trepalnic, kjer se stilistke učijo o novih tehnikah, varni uporabi in pomembnosti izobraževanja.

Vsi izdelki v ponudbi LashBox LA, so veganski in niso preizkušani na živalih